Skip to Content.
Sympa Menu

brunch.deelnemers - [FOC TIELT - Brunch.deelnemers : 05/03/2023]

Ga naar commissie 'brunch' Foto's 'brunch.deelnemers' (+opladen) Zoek een andere lijst

Subject: [FOC TIELT - Brunch.deelnemers : 05/03/2023]

Dit is de thuispagina van de mailinglist 'Brunch.deelnemers' om binnen de VZW Fifty One Club Tielt alle deelnemers aan de brunch te mailen met jouw boodschap.

foto1 Foto2 Foto3 Foto4

Meer foto's ... of extra foto's Brunch opladenInschrijven op deze mailinglijst van de deelnemers aan de brunch.

27/02/2023 : INSCHRIJVINGEN AFGESLOTEN !

-> Klik op : 'inschrijven als deelnemer'. Indien het gebruikte e-mailadres niet geregistreerd is in het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zal jouw inschrijving eerst dienen te worden bevestigd door een beheerder. Je ontvangt daarover dan een e-mail ter bevestiging.

Schrijf elke deelnemer, ook de kinderen, apart in met een eigen e-mailadres.

Wie zijn de deelnemers aan de brunch ?

Enkel leden van VZW Fifty One Club Tielt en hun partners kunnen zien welke de deelnemers zijn.

Nadat je ingelogd bent op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' (knop rechts bovenaan : 'Inloggen') kan je in de indexlijst (Menu 'Zoeklijst(en)') vaststellen van welke mailinglijsten je abonnee bent/in welke commissies je ben ingeschreven, en welke andere abonnees/commissieleden er zijn in deze en andere commissies of toegankelijke deelnemerslijsten. Klik daartoe in de linker kolom van het scherm op 'Abonnees'.

Wie is reeds ingeschreven als deelnemer aan de brunch ? (Login als lid of partner vereist.)

Personalisatie van jouw mails aan de deelnemers van de brunch en het gebruik van een e-mailsjabloon in de huisstijl van Fifty One Club Tielt, met jouw eigen Fifty One-handtekening.

Deze lijst laat personalisatie toe. Wil je de abonnees van de lijst elk afzonderlijk aanspreken met een persoonlijke aanspreektitel (Beste '[hun eigen voornaam],') in de taal van de geadresseerde, gebruik dan de html-pagina in de deze link om een e-mailhandtekening of een e-mailsjabloon aan te maken. Open de link in jouw webbrowser, selecteer de volledige inhoud van de geopende html-pagina (CTRL A), kopieer de selectie (CTRL C) en plak het in een nieuwe html-e-mailhandtekening of een html-mail (CTRL V). Pas de handtekening aan met jouw persoonlijke gegevens. Sla de-mailhandtekening op als handtekening of de e-mail als sjabloon in jouw mailclient (bv. Outlook). Maak vervolgens een nieuwe e-mail aan, eventueel vanuit het e-mailsjabloon dat je hebt gemaakt. Stuur jouw e-mail naar een lijstadres van Fifty One Club Tielt. De code in het e-mailsjabloon zal automatisch vervangen worden door persoonlijke aanspreektitels in de taal van de abonnees/geadresseerden. Stuur je jouw mail niet naar een lijstadres van Fifty One Club Tielt, dan zal je de code moeten wissen alvorens jouw mail te versturen.
Hoe je een e-mailhandtekening maakt en gebruikt in Outlook, leer je in deze link.
Hoe je een mailsjabloon maakt en gebruikt in Outlook, leer je in deze link.

Wie kan mailen naar deze mailinglijst van de deelnemers aan de brunch ?

Iedereen kan mailen naar deze lijst. Ben je evenwel geen lid van Fifty One Club Tielt of gebruik je een e-mailadres dat nog niet is geregistreerd bij de listadministrator(s) als geauthentificeerd afzender, dan zal je eerst op een link dienen te klikken in een mail die je van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zult ontvangen alvorens jouw mail wordt verspreid onder de deelnemers.

Neem dit e-mailadres nooit (!) op in een mailinglist en gebruik het nooit (!) om ergens een account aan te maken of ergens, ook niet hier, in te schrijven of te registreren. De mails van afzendende mailinglists of van organisaties waarbij een account werd aangemaakt of waar werd ingeschreven met dit fiftyonetielt-mailadres, zullen niet worden doorgestuurd omdat de afzender niet op de voornoemde link in de antwoordmail van 'SYMPA' zal klikken. Meestal wordt dan ook verzonden vanaf een no-reply@-mailadres ...

Hoe inloggen op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' ?

De knop om in te loggen vind je rechts bovenaan het scherm of klik op volgende link : 'Inloggen'.

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Ben je geen lid van Fifty One Club Tielt of ben je als lid met een ander (secondair) mailadres opgenomen in een mailinglijst, maak dan eerst een (secondaire) login aan met jouw (secondair) e-mailadres en een paswoord.
Gebruik daarbij in elk geval een e-mailadres dat door het mailinglijstsysteem 'SYMPA' gekend is (i.e. een e-mailadres waarop je mails van Fifty One Club Tielt ontvangt).
In jouw mailbox zal je een mail van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' met een link vinden. Klik op de link om de aanmaak van jouw login verder af te werken.

Door in te loggen op het mailinglijstsysteem kan je :
- Je inschrijvingen beheren ;
- Zien in bepaalde mailinglijsten wie ook abonnee is ;
- Archieven consulteren ;
- Berichten posten ;
- Opties voor jouw inschrijvingen instellen.

Privacyverklaring en cookiebeleid

VZW Fifty One Club Tielt gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens overeenkomstig haar privacyverklaring en cookiebeleid.
Top of Page