Skip to Content.
Sympa Menu

brunch - [FOC TIELT - Brunch]

Subscribe op commissie 'brunch' Ga naar deelnemerslijst 'brunch.deelnemers' Cloudopslag van commissie 'brunch' Foto's 'brunch' (+opladen) Zoek een andere lijst

Subject: [FOC TIELT - Brunch]

Dit is de thuispagina van de mailinglist 'Brunch' om binnen de VZW Fifty One Club Tielt alle leden van de commissie Brunch te mailen met jouw boodschap.

Deze commissie organiseert rond Nieuwjaar (meestal de laatste zondag van de maand januari) een nieuwjaarsbrunch voor de leden en hun partner.

foto1 Foto2 Foto3 Foto4

Meer foto's ... of extra foto's Brunch opladen

Wil je deelnemen aan de brunch zelf dan kan je je hier inschrijven (zie verder om in te schrijven in de commissie) :
-> Klik op 'inschrijven als deelnemer'. Indien het gebruikte e-mailadres niet geregistreerd is in het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zal jouw inschrijving eerst dienen te worden bevestigd door een beheerder. Je ontvangt daarover dan een e-mail ter bevestiging. Schrijf elke deelnemer, ook de partner en de kinderen, apart in met een eigen e-mailadres.

Wie is reeds ingeschreven als deelnemer aan de brunch ? (Login als lid of partner vereist.)


In-/uitschrijven op deze lijst van de commissie Brunch

Ben je lid van Fifty One Club Tielt en wil je je INschrijven in de commissie Brunch :

->Klik op 'inschrijven als commissielid'. De rest wijst zich vanzelf uit. Indien het gebruikte e-mailadres niet geregistreerd is in het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zal jouw inschrijving eerst dienen te worden bevestigd door een beheerder. Je ontvangt daarover dan een e-mail ter bevestiging.

Wilt je je UITschrijven uit de commissie Brunch :

-> Klik op 'uitschrijven als commissielid'.

Wie zijn de abonnees/commissieleden van de commissie Brunch ?

Enkel leden van Fifty One Club Tielt kunnen zien welke (andere) abonnees/commissieleden er zijn.

Nadat je ingelogd bent op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' (knop rechts bovenaan : 'Inloggen') kan je in de indexlijst (Menu 'Zoeklijst(en)') vaststellen van welke mailinglijsten je abonnee bent/in welke commissies je ben ingeschreven, en welke andere abonnees/commissieleden er zijn in deze of andere toegankelijke lijsten. Klik daartoe op 'Abonnees'.

Wie kan mailen naar deze lijst van de commissie Brunch ?

Iedereen kan mailen naar deze lijst. Ben je evenwel geen lid van Fifty One Club Tielt of gebruik je een e-mailadres dat nog niet is geregistreerd bij de listadministrator(s) als geauthentificeerd afzender, dan zal je eerst op een link dienen te klikken in een mail die je van het mailingsysteem 'SYMPA' zult ontvangen alvorens jouw mail wordt verspreid onder de abonnees.

Neem dit e-mailadres nooit (!) op in een mailinglist en gebruik het nooit (!) om ergens een account aan te maken of ergens, ook niet hier, in te schrijven of te registreren. De mails van afzendende mailinglists of van organisaties waarbij een account werd aangemaakt of waar werd ingeschreven met dit fiftyonetielt-mailadres, zullen niet worden doorgestuurd omdat de afzender niet op de voornoemde link in de antwoordmail van 'SYMPA' zal klikken. Meestal wordt dan ook verzonden vanaf een no-reply@-mailadres ...

Hoe inloggen op het mailingsysteem 'SYMPA' ?

De knop om in te loggen vind je rechts bovenaan het scherm of klik op volgende link : 'Inloggen'

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Ben je geen lid van Fifty One Club Tielt of ben je als lid met een ander (secondair) mailadres opgenomen in een mailinglijst, maak dan eerst een (secondaire) login aan met jouw (secondair) e-mailadres en een paswoord.
Gebruik daarbij in elk geval een e-mailadres dat door het mailinglijstsysteem 'SYMPA' gekend is (i.e. een e-mailadres waarop je mails van Fifty One Club Tielt ontvangt).
In jouw mailbox zal je een mail van 'SYMPA' met een link vinden. Klik op de link om de aanmaak van jouw login verder af te werken.

Door in te loggen op het mailinglijstsysteem kan je :
- Je inschrijvingen beheren ;
- Zien in bepaalde mailinglijsten wie ook abonnee is ;
- Archieven consulteren ;
- Berichten posten ;
- Opties voor jouw inschrijvingen instellen.

Cloudopslag van de commisie Brunch

De commissie vindt haar cloudopslag hier. De commissie kan er haar verslagen, rekenbladen, presentaties, foto's, e.d. opslaan, raadplegen, online bewerken en delen. De bestanden van de commissie worden aldus centraal beheerd.

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen er steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Privacyverklaring en cookiebeleid

VZW Fifty One Club Tielt gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens overeenkomstig haar privacyverklaring en cookiebeleid.
Top of Page