Skip to Content.
Sympa Menu

weekend - [FOC TIELT - Weekend]

Subscribe op commissie 'weekend' Ga naar deelnemerslijst 'reizigers' Cloudopslag van commissie 'weekend' Foto's 'weekend' (+opladen) Zoek een andere lijst

Subject: [FOC TIELT - Weekend]

Dit is de thuispagina van de mailinglist 'Weekend' om binnen de VZW Fifty One Club Tielt alle leden van de commissie 'Weekend' te mailen met jouw boodschap.

Deze commissie organiseert voor onze leden een jaarlijkse 'citytrip'.

foto1 Foto2 Foto3 Foto4

Meer foto's ... of extra foto's Weekend opladen

Wil je deelnemen aan de reis zelf dan kan je je hier inschrijven (zie verder om in te schrijven in de commissie weekend) :
-> Klik op 'inschrijven als reiziger'. Indien het gebruikte e-mailadres niet geregistreerd is in het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zal jouw inschrijving eerst dienen te worden bevestigd door een beheerder. Je ontvangt daarover dan een e-mail ter bevestiging. Schrijf elke deelnemer, desgevallend ook de partner, apart in met een eigen e-mailadres.

Wie is reeds ingeschreven als reiziger ? (Login als lid of partner vereist.)


In-/uitschrijven op deze lijst van de commissie Weekend

Ben je lid van Fifty One Club Tielt en wil je je INschrijven in de commissie Weekend :

-> Klik op 'inschrijven als commisielid'. De rest wijst zich vanzelf uit. Indien het gebruikte e-mailadres niet geregistreerd is in het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zal jouw inschrijving eerst dienen te worden bevestigd door een beheerder. Je ontvangt daarover dan een e-mail ter bevestiging.

Wilt je je UITschrijven uit de commissie Weekend :

-> Klik op 'uitschrijven als commissielid'.

Wie zijn de abonnees/commissieleden van de commissie Weekend ?

Enkel leden van Fifty One Club Tielt kunnen zien welke (andere) abonnees/commissieleden er zijn.

Nadat je ingelogd bent op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' (knop rechts bovenaan : 'Inloggen') kan je in de indexlijst (Menu 'Zoeklijst(en)') vaststellen van welke mailinglijsten je abonnee bent/in welke commissies je ben ingeschreven, en welke andere abonnees/commissieleden er zijn. Klik daartoe in de linker kolom van het scherm op 'Abonnees' (Login als lid of partner vereist.)

Wie kan mailen naar deze lijst van de commissie Weekend?

Iedereen kan mailen naar deze mailinglijst. Ben je evenwel geen lid van Fifty One Club Tielt of gebruik je een e-mailadres dat nog niet is geregistreerd bij de listadministrator(s) als geauthentificeerd afzender, dan zal je eerst op een link dienen te klikken in een e-mail die je van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zult ontvangen alvorens jouw e-mail wordt verspreid onder de abonnees.

Neem dit e-mailadres nooit (!) op in een mailinglist en gebruik het nooit (!) om ergens een account aan te maken of ergens, ook niet hier, in te schrijven of te registreren. De mails van afzendende mailinglists of van organisaties waarbij een account werd aangemaakt of waar werd ingeschreven met dit fiftyonetielt-mailadres, zullen niet worden doorgestuurd omdat de afzender niet op de voornoemde link in de antwoordmail van 'SYMPA' zal klikken. Meestal wordt dan ook verzonden vanaf een no-reply@-mailadres ...

Hoe inloggen op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' ?

De knop om in te loggen vind je rechts bovenaan het scherm of klik op volgende link : 'Inloggen'

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Ben je geen lid van Fifty One Club Tielt of ben je als lid met een ander (secondair) mailadres opgenomen in een mailinglijst, maak dan eerst een (secondaire) login aan met jouw (secondair) e-mailadres en een paswoord.
Gebruik daarbij in elk geval een e-mailadres dat door het mailinglijstsysteem 'SYMPA' gekend is (i.e. een e-mailadres waarop je mails van Fifty One Club Tielt ontvangt).
In jouw mailbox zal je een mail van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' met een link vinden. Klik op de link om de aanmaak van jouw login verder af te werken.

Door in te loggen op het mailinglijstsysteem kan je :
- Je inschrijvingen beheren ;
- Zien in bepaalde mailinglijsten wie ook abonnee is ;
- Archieven consulteren ;
- Berichten posten ;
- Opties voor jouw inschrijvingen instellen.

Cloudopslag van de commissie Weekend

De commissie vindt haar cloudopslag hier. De commissie kan er haar verslagen, rekenbladen, presentaties, foto's, e.d. opslaan, raadplegen, online bewerken en delen. De bestanden van de commissie worden aldus centraal beheerd.

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen er steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Privacyverklaring en cookiebeleid

VZW Fifty One Club Tielt gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens overeenkomstig haar privacyverklaring en cookiebeleid.
Top of Page