Skip to Content.
Sympa Menu

waregemkoerse - [FOC TIELT - WaregemKoerse]

Subscribe op 'waregemkoerse' Zoek een andere lijst

Subject: [FOC TIELT - WaregemKoerse]

Dit is de thuispagina van de mailinglist 'WaregemKoerse' om alle leden van de commissie WaregemKoerse (Fifty One Club Tielt) te mailen met uw boodschap.

Iedereen kan mailen naar deze lijst. Ben je evenwel geen abonnee op deze lijst dat zal je eerst op een link dienen te klikken in een mail die je van SYMPA zult ontvangen alvorens jouw mail wordt verspreid onder de abonnees.

Bent u lid van Fifty One Club Tielt en wilt u zich INschrijven in de commissie WaregemKoerse :

-> Stuur dan een email naar 'sympa@fiftyonetielt.be' met in het onderwerp van uw mail, volgende tekst : subscribe waregemkoerse
Uw verzoek tot inschrijving dient enkel nog goedgekeurd te worden door een administrator. U zal daarover een mail ontvangen.
OF
->Klik hiernaast in de linker kolom op 'Inschrijven'. De rest wijst zich vanzelf uit. U zal een link vinden in uw mailbox om uw inschrijving te bevestigen. Uw verzoek tot inschrijving dient vervolgens enkel nog goedgekeurd te worden door een administrator. U zal daarover een mail ontvangen.

Wilt u zich UITschrijven uit de commissie WaregemKoerse :

-> Stuur dan een email naar 'sympa@fiftyonetielt.be' met in het onderwerp van uw mail, volgende tekst : unsubscribe waregemkoerse
OF
-> Klik hiernaast in de linker kolom op 'Uitschrijven'. De rest wijst zich opnieuw vanzelf uit.
Top of Page