Skip to Content.
Sympa Menu

ullewuppernight.sponsors - [FOC TIELT - Sponsors UllewupperNight]

Zoek een andere lijst

Subject: [FOC TIELT - Sponsors UllewupperNight]

Dit is de thuispagina van de mailinglist 'UllewupperNight Sponsors' om alle sponsors van de UllewupperNight te mailen met jouw boodschap.

Wie kan mailen naar deze mailinglijst van de deelnemers aan de brunch ?

Enkel leden van Fifty One Club Tielt, anderen mits moderatie.

Inschrijven op deze mailinglijst van de sponsors.

Je kan je niet inschrijven op deze mailinglist. Uitschrijven kan middels een link onderaan één van de mail die u als abonnee op deze lijst hebt ontvangen.

Hoe inloggen op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' ?

De knop om in te loggen vind je rechts bovenaan het scherm of klik op volgende link : 'Inloggen'.

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Ben je geen lid van Fifty One Club Tielt of ben je als lid met een ander (secondair) mailadres opgenomen in een mailinglijst, maak dan eerst een (secondaire) login aan met jouw (secondair) e-mailadres en een paswoord.
Gebruik daarbij in elk geval een e-mailadres dat door het mailinglijstsysteem 'SYMPA' gekend is (i.e. een e-mailadres waarop je mails van Fifty One Club Tielt ontvangt).
In jouw mailbox zal je een mail van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' met een link vinden. Klik op de link om de aanmaak van jouw login verder af te werken.

Door in te loggen op het mailinglijstsysteem kan je :
- Je inschrijvingen beheren ;
- Zien in bepaalde mailinglijsten wie ook abonnee is ;
- Archieven consulteren ;
- Berichten posten ;
- Opties voor jouw inschrijvingen instellen.

Archieven van deze mailinglijst

De archieven van deze mailinglijst kan je na login als lid raadplegen op : Archieven van de mailinglijst 'UllewupperNight Sponsors'.

Privacyverklaring en cookiebeleid

VZW Fifty One Club Tielt gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens overeenkomstig haar privacyverklaring en cookiebeleid.
Top of Page