Skip to Content.
Sympa Menu

ullewupper - [FOC TIELT - Ullewupper]

Subscribe op commissie 'ullewupper' Webshop 'ullewupper' Boekhouding en facturatie Zoek een andere lijst

Subject: [FOC TIELT - Ullewupper]

Dit is de thuispagina van de mailinglist 'Ullewupper' om binnen de VZW Fifty One Club Tielt alle leden van de commissie 'Ullewupper' te mailen met jouw boodschap. Richt daartoe jouw e-mail aan bovenstaand mailadres

Deze commissie organiseert het brouwen en de verkoop van ons Ullewupperbier. Je kan het aankopen in onze webshop, ter ondersteuning van onze sociale projecten.

foto1 Foto2 Foto3 Foto4

Meer foto's ... of extra foto's Ullewupper opladen

In-/uitschrijven op deze lijst van de commissie Ullewupper

Ben je lid van Fifty One Club Tielt en wil je je INschrijven in de commissie Ullewupper :

-> Klik op 'inschrijven als commissielid'. De rest wijst zich vanzelf uit.

Wilt je je UITschrijven uit de commissie Ullewupper :

-> Klik op 'uitschrijven als commissielid'.

Wie zijn de abonnees/commissieleden van de commissie Ullewupper ?

Enkel leden van Fifty One Club Tielt kunnen zien welke (andere) abonnees/commissieleden er zijn.

Nadat je ingelogd bent op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' (knop rechts bovenaan : 'Inloggen') kan je in de indexlijst (Menu 'Zoeklijst(en)') vaststellen van welke mailinglijsten je abonnee bent/in welke commissies je bent ingeschreven, en welke andere abonnees/commissieleden er zijn in deze en andere mailinglijsten. Klik daartoe op 'Abonnees'. (Login als lid vereist.)

Wie kan mailen naar deze lijst van de commissie Ullewupper ?

Iedereen kan mailen naar deze mailinglijst. Ben je evenwel geen lid van Fifty One Club Tielt of gebruik je een e-mailadres dat nog niet is geregistreerd bij de listadministrator(s) als geauthentificeerd afzender, dan wordt jouw e-mail eerst nagezien door een moderator alvorens jouw e-mail wordt doorgestuurd, zulks om spam te voorkomen.

Hoe inloggen op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' ?

De knop om in te loggen vind je rechts bovenaan het scherm of klik op volgende link : 'Inloggen'

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Ben je geen lid van Fifty One Club Tielt of ben je als lid met een ander (secondair) mailadres opgenomen in een mailinglijst, maak dan eerst een (secondaire) login aan met jouw (secondair) e-mailadres en een paswoord.
Gebruik daarbij in elk geval een e-mailadres dat door het mailinglijstsysteem 'SYMPA' gekend is (i.e. een e-mailadres waarop je mails van Fifty One Club Tielt ontvangt).
In jouw mailbox zal je een e-mail van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' met een link vinden. Klik op de link om de aanmaak van jouw login verder af te werken.

Door in te loggen op het mailinglijstsysteem kan je :
- Je inschrijvingen beheren ;
- Zien in bepaalde mailinglijsten wie ook abonnee is ;
- Archieven consulteren ;
- Berichten posten ;
- Opties voor jouw inschrijvingen instellen.

Cloudopslag van de commissie Ullewupper

De commissie vindt haar cloudopslag hier. De commissie kan er haar verslagen, rekenbladen, presentaties, foto's, e.d. opslaan, raadplegen, online bewerken en delen. De bestanden van de commissie worden aldus centraal beheerd.

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen er steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Privacyverklaring en cookiebeleid

VZW Fifty One Club Tielt gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens overeenkomstig haar privacyverklaring en cookiebeleid.
Top of Page