Skip to Content.
Sympa Menu

nuitduprotocol - [FOC TIELT - Nuit du Protocol : 14/06/2023]

Subscribe op deelnemerslijst 'nuitduprotocol' Foto's 'nuitduprotocol' (+opladen) Zoek een andere lijst

Subject: [FOC TIELT - Nuit du Protocol : 14/06/2023]

Dit is de thuispagina van de mailinglist 'Nuit du Protocol' om binnen de VZW Fifty One Club Tielt alle deelnemers aan de Nuit du Protocol te mailen met jouw boodschap.

foto1 Foto2 Foto3 Foto4

Meer foto's ... of extra foto's Nuit du Protocol opladen

Inschrijven op deze mailinglijst van de deelnemers aan de Nuit du Protocol.

-> Klik op 'inschrijven als deelnemer'. Indien het gebruikte e-mailadres niet geregistreerd is in het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zal jouw inschrijving eerst dienen te worden bevestigd door een beheerder. Je ontvangt daarover dan een e-mail ter bevestiging.

Schrijf elke deelnemer, ook de kinderen, apart in met een eigen e-mailadres.

Wie zijn de deelnemers aan de Nuit du Protocol ?

Enkel leden van VZW Fifty One Club Tielt en hun partners kunnen zien welke de deelnemers zijn.

Nadat je ingelogd bent op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' (knop rechts bovenaan : 'Inloggen') kan je in de indexlijst (Menu 'Zoeklijst(en)') vaststellen van welke mailinglijsten je abonnee bent/in welke commissies je ben ingeschreven, en welke andere abonnees/commissieleden er zijn in deze en andere commissies of toegankelijke deelnemerslijsten. Klik daartoe in de linker kolom van het scherm op 'Abonnees'.

Wie is reeds ingeschreven als deelnemer aan de Nuit du Protocol ? (Login als lid/partner vereist.)

Wie kan mailen naar deze mailinglijst van de deelnemers aan de Nuit du Protocol ?

Iedereen kan mailen naar deze lijst. Ben je evenwel geen lid van Fifty One Club Tielt of gebruik je een e-mailadres dat nog niet is geregistreerd bij de listadministrator(s) als geauthentificeerd afzender, dan zal je eerst op een link dienen te klikken in een mail die je van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zult ontvangen alvorens jouw mail wordt verspreid onder de deelnemers.

Neem dit e-mailadres nooit (!) op in een mailinglist en gebruik het nooit (!) om ergens een account aan te maken of ergens, ook niet hier, in te schrijven of te registreren. De mails van afzendende mailinglists of van organisaties waarbij een account werd aangemaakt of waar werd ingeschreven met dit fiftyonetielt-mailadres, zullen niet worden doorgestuurd omdat de afzender niet op de voornoemde link in de antwoordmail van 'SYMPA' zal klikken. Meestal wordt dan ook verzonden vanaf een no-reply@-mailadres ...

Hoe inloggen op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' ?

De knop om in te loggen vind je rechts bovenaan het scherm of klik op volgende link : 'Inloggen'.

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Ben je geen lid van Fifty One Club Tielt of ben je als lid met een ander (secondair) mailadres opgenomen in een mailinglijst, maak dan eerst een (secondaire) login aan met jouw (secondair) e-mailadres en een paswoord.
Gebruik daarbij in elk geval een e-mailadres dat door het mailinglijstsysteem 'SYMPA' gekend is (i.e. een e-mailadres waarop je mails van Fifty One Club Tielt ontvangt).
In jouw mailbox zal je een mail van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' met een link vinden. Klik op de link om de aanmaak van jouw login verder af te werken.

Door in te loggen op het mailinglijstsysteem kan je :
- Je inschrijvingen beheren ;
- Zien in bepaalde mailinglijsten wie ook abonnee is ;
- Archieven consulteren ;
- Berichten posten ;
- Opties voor jouw inschrijvingen instellen.

Privacyverklaring en cookiebeleid

VZW Fifty One Club Tielt gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens overeenkomstig haar privacyverklaring en cookiebeleid.
Top of Page