Skip to Content.
Sympa Menu

kandidaatleden - [FOC TIELT - Kandidaatleden]

Zoek een andere lijst

Subject: [FOC TIELT - Kandidaatleden]

Dit is de thuispagina van de mailinglijst 'KandidaatLeden' om binnen de VZW Fifty One Club Tielt alle kandidaatleden te mailen met jouw boodschap.

Wie kan mailen naar deze lijst ?

Iedereen kan mailen naar deze lijst. Ben je evenwel geen lid van Fifty One Club Tielt of gebruik je een e-mailadres dat nog niet is geregistreerd bij de listadministrator(s) als geauthentificeerd afzender, dan wordt jouw e-mail eerst nagezien door een moderator alvorens jouw e-mail wordt doorgestuurd, zulks om spam te voorkomen. We ontvangen immers al genoeg onnuttige berichten. Dank voor jouw begrip.

In-/uitschrijven op deze lijst

De abonnees van deze mailinglijst worden automatisch toegevoegd en uitgeschreven vanuit Active Directory (groep : tielt.kandidaatleden). Je kan je dus niet in- of uitschrijven op deze mailinglijst van de leden. Wel kan je (nadat je uitgelogd bent (met jouw primair e-mailadres)) inschrijven met een bijkomend (secondair) mailadres. Na nazicht door een beheerder wordt jouw bijkomend (secondair) mailadres toegevoegd. Je ontvangt als lid van VZW Fifty One Club Tielt de mails aan deze mailinglist dan ook in een tweede mailbox.

Hoe inloggen op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' ?

De knop om in te loggen vind je rechts bovenaan het scherm of klik op volgende link : 'Inloggen'

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Ben je geen lid van Fifty One Club Tielt of ben je als lid met een ander (secondair) mailadres opgenomen in een mailinglijst, maak dan eerst een (secondaire) login aan met jouw (secondair) e-mailadres en een paswoord.
Gebruik daarbij in elk geval een e-mailadres dat door het mailinglijstsysteem 'SYMPA' gekend is (i.e. een e-mailadres waarop je mails van Fifty One Club Tielt ontvangt).
In jouw mailbox zal je een e-mail van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' met een link vinden. Klik op de link om de aanmaak van jouw login verder af te werken.

Door in te loggen op het mailinglijstsysteem kan je :
- Je inschrijvingen beheren ;
- Zien in bepaalde mailinglijsten wie ook abonnee is ;
- Archieven consulteren ;
- Berichten posten ;
- Opties voor jouw inschrijvingen instellen.

Archieven van deze mailinglijst

De archieven van deze mailinglijst kan je na login als lid raadplegen op : Archieven van de mailinglijst 'kandidaatleden'.

Privacyverklaring en cookiebeleid

VZW Fifty One Club Tielt gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens overeenkomstig haar privacyverklaring en cookiebeleid.
Top of Page