Skip to Content.
Sympa Menu

carrousel - [FOC TIELT - Culinaire carrousel]

Subscribe op commissie 'carrousel' Ga naar deelnemerslijst 'carrousel.genodigden' Ga naar deelnemerslijst 'carrousel.koks' Cloudopslag van commissie 'carrousel' Foto's 'carrousel' (+opladen) Zoek een andere lijst

Subject: [FOC TIELT - Culinaire carrousel]

Dit is de thuispagina van de mailinglist 'Carrousel' om binnen de VZW Fifty One Club Tielt alle leden van de commissie 'Culinaire Carrousel' te mailen met jouw boodschap.

Deze commissie 'Culinaire Carrousel' organiseert jaarlijks een kookevenement voor de leden en hun partners. Na iedere gang van het dinner wordt doorgeschoven naar een volgende locatie en kok. Bij iedere gang van het dinner is 'de tafel' genodigden, anders samengesteld. Als kok ben je derhalve slechts kok t.a.v. één gang van het dinner. Je bent dan genodigde voor de andere gangen van het dinner. Bij het dessert komt iedereen samen in dezelfde locatie om de avond af te sluiten in de late uurtjes.

foto1 Foto2 Foto3 Foto4

Meer foto's ... of extra foto's Culinaire Carrousel opladen

Hieronder kan je je inschrijven als kok of als genodigde (Koks dienen zich tevens als genodigde in te schrijven) (zie verder om in te schrijven in de commissie Culinaire Carrousel) :
Ben je lid van Fifty One Club Tielt of partner van een lid en wil je je INschrijven als kok :

-> Klik op 'inschrijven als kok'. Indien het gebruikte e-mailadres niet geregistreerd is in het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zal jouw inschrijving eerst dienen te worden bevestigd door een beheerder. Je ontvangt daarover dan een e-mail ter bevestiging. Schrijf elke genodigde apart in met een eigen e-mailadres.

Wie is reeds ingeschreven als kok ? (Login als lid of partner vereist.)Als kok ben je sowieso ook genodigde aan andere tafels. Schrijf je dus als kok ook zeker in als genodigde :

Ben je lid van Fifty One Club Tielt of partner van een lid en wil je je INschrijven als genodigde (ook als je kok bent) :

-> Klik op 'inschrijven als genodigde'. Indien het gebruikte e-mailadres niet geregistreerd is in het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zal jouw inschrijving eerst dienen te worden bevestigd door een beheerder. Je ontvangt daarover dan een e-mail ter bevestiging. Schrijf elke genodigde apart in met een eigen e-mailadres.

Wie is reeds ingeschreven als genodigde ? (Login als lid of partner vereist.)


In-/uitschrijven op deze mailinglijst van de commissie 'Culinaire Carrousel'

Ben je lid van Fifty One Club Tielt en wil je je INschrijven in de commissie Culinaire Carrousel :

-> Klik op 'inschrijven als commissielid'. De rest wijst zich vanzelf uit. Indien het gebruikte e-mailadres niet geregistreerd is in het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zal jouw inschrijving eerst dienen te worden bevestigd door een beheerder. Je ontvangt daarover dan een e-mail ter bevestiging.

Wil je je UITschrijven uit de commissie Culinaire Carrousel :

-> Klik op 'uitschrijven als commissielid'.

Wie zijn de abonnees/commissieleden van de commissie Culinaire Carrousel ?

Enkel leden van Fifty One Club Tielt kunnen zien welke (andere) abonnees/commissieleden er zijn.

Nadat je ingelogd bent op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' (knop rechts bovenaan : 'Inloggen') kan je in de indexlijst (Menu 'Zoeklijst(en)') vaststellen van welke mailinglijsten je abonnee bent/in welke commissies je ben ingeschreven, en welke andere abonnees/commissieleden er zijn in deze en andere mailinglijsten. Klik daartoe op 'Abonnees'. (Login als lid vereist.)Wie kan mailen naar deze mailinglijst van de commissie 'Culinaire Carrousel' ?

Iedereen kan mailen naar deze lijst van de commissie 'Culinaire Carrousel'. Ben je evenwel geen lid van Fifty One Club Tielt of gebruik je een e-mailadres dat nog niet is geregistreerd bij de listadministrator(s) als geauthentificeerd afzender, dan zal je eerst op een link dienen te klikken in een mail die je van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' zult ontvangen alvorens jouw mail wordt verspreid onder de abonnees.

Neem dit e-mailadres nooit (!) op in een mailinglist en gebruik het nooit (!) om ergens een account aan te maken of ergens, ook niet hier, in te schrijven of te registreren. De mails van afzendende mailinglists of van organisaties waarbij een account werd aangemaakt of waar werd ingeschreven met dit fiftyonetielt-mailadres, zullen niet worden doorgestuurd omdat de afzender niet op de voornoemde link in de antwoordmail van 'SYMPA' zal klikken. Meestal wordt dan ook verzonden vanaf een no-reply@-mailadres ...

Hoe inloggen op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' ?

De knop om in te loggen vind je rechts bovenaan het scherm of klik op volgende link : 'Inloggen'

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Ben je geen lid van Fifty One Club Tielt of ben je als lid met een ander (secondair) mailadres opgenomen in een mailinglijst, maak dan eerst een (secondaire) login aan met jouw (secondair) e-mailadres en een paswoord.
Gebruik daarbij in elk geval een e-mailadres dat door het mailinglijstsysteem 'SYMPA' gekend is (i.e. een e-mailadres waarop je mails van Fifty One Club Tielt ontvangt).
In jouw mailbox zal je een mail van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' met een link vinden. Klik op de link om de aanmaak van jouw login verder af te werken.

Door in te loggen op het mailinglijstsysteem kan je :
- Je inschrijvingen beheren ;
- Zien in bepaalde mailinglijsten wie ook abonnee is ;
- Archieven consulteren ;
- Berichten posten ;
- Opties voor jouw inschrijvingen instellen.

Cloudopslag van de commissie 'Culinaire Carrousel'

De commissie vindt haar cloudopslag hier. De commissie kan er haar verslagen, rekenbladen, presentaties, foto's, e.d. opslaan, raadplegen, online bewerken en delen. De bestanden van de commissie worden aldus centraal beheerd.

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen er steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Privacyverklaring en cookiebeleid

VZW Fifty One Club Tielt gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens overeenkomstig haar privacyverklaring en cookiebeleid.
Top of Page