Skip to Content.
Sympa Menu

contact-foi - [FOC TIELT - Contact FOI]

Zoek een andere lijst

Subject: [FOC TIELT - Contact FOI]

Dit is de thuispagina van de mailinglijst 'contact-FOI' op het maildomein 'fiftyonetielt.be' om binnen Fifty One International alle bestuurders van Fifty One International te mailen met jouw boodschap. Richt daartoe jouw e-mail aan : 'contact-foi@fiftyonetielt.be'.

Wie kan mailen naar deze lijst 'contact-foi' ?

Iedereen kan mailen naar deze lijst. Indien jouw e-mailadres evenwel niet eerder werd geauthentificeerd als afzender, wordt jouw mail eerst nagezien door een moderator alvorens jouw mail wordt doorgestuurd, zulks om spam te voorkomen.

In-/uitschrijven op deze lijst 'contact-foi'

Je kan je niet inschrijven op deze mailinglijst. Je kan je wel uitschrijven van deze mailinglijst middels een link onderaan één van de mails die via deze mailinglijst zijn verstuurd. Je kan je ook uitschrijven door op 'Uitschrijven' te klikken in het menu 'Lijstopties' (links in je scherm (of bovenaan in jouw mobiele browser)).

Hoe inloggen op het mailinglistsysteem 'SYMPA' ?

De knop om in te loggen vind je rechts bovenaan het scherm of klik op volgende link : 'Inloggen'

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Ben je geen lid van Fifty One Club Tielt of ben je als lid met een ander (secondair) mailadres opgenomen in een mailinglijst, maak dan eerst een (secondaire) login aan met jouw (secondair) e-mailadres en een paswoord.
Gebruik daarbij in elk geval een e-mailadres dat door het mailinglijstsysteem 'SYMPA' gekend is (i.e. een e-mailadres waarop je mails van Fifty One Club Tielt ontvangt).
In jouw mailbox zal je een mail van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' met een link vinden. Klik op de link om de aanmaak van jouw login af te werken.

Privacyverklaring en cookiebeleid

VZW Fifty One Club Tielt gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens overeenkomstig haar privacyverklaring en cookiebeleid.

https://kbopub.economie.fgov.be/kbopub/toonondernemingps.html?ondernemingsnummer=477129340
Top of Page