Skip to Content.
Sympa Menu

contact-d102-bulletin - [FOC TIELT - Bulletin D102]

Zoek een andere lijst

Subject: [FOC TIELT - Bulletin D102]

Dit is de thuispagina van de mailinglijst 'contact-D102-bulletin' op het maildomein 'fiftyonetielt.be' om binnen het district D102 van Fifty One International de redactie van het 'Bulletin-d102' te mailen met jouw boodschap.

Wie kan mailen naar deze lijst ?

Iedereen kan mailen naar deze lijst. Indien jouw e-mailadres evenwel niet eerder werd geauthentificeerd als afzender, wordt jouw e-mail eerst nagezien door een moderator alvorens jouw mail wordt doorgestuurd, zulks om spam te voorkomen.

In-/uitschrijven op deze lijst

Je kan je niet in- of uitschrijven op deze mailinglijst.

Hoe inloggen op het mailinglijstsysteem 'SYMPA' ?

De knop om in te loggen vind je rechts bovenaan het scherm of klik op volgende link : 'Inloggen'

De leden van Fifty One Club Tielt kunnen steeds inloggen met hun primair mailadres dat bij Fifty One Club Tielt bekend is (jouw persoonlijk e-mailadres) en hun fiftyone-paswoord. Ben je als lid van Fifty One Club Tielt jouw fiftyone-paswoord vergeten, maak dan een nieuw paswoord aan.

Ben je geen lid van Fifty One Club Tielt of ben je als lid met een ander (secondair) mailadres opgenomen in een mailinglijst, maak dan eerst een (secondaire) login aan met jouw (secondair) e-mailadres en een paswoord.
Gebruik daarbij in elk geval een e-mailadres dat door het mailinglijstsysteem 'SYMPA' gekend is (i.e. een e-mailadres waarop je mails van Fifty One Club Tielt ontvangt).
In jouw mailbox zal je een mail van het mailinglijstsysteem 'SYMPA' met een link vinden. Klik op de link om de aanmaak van jouw login af te werken.

Privacyverklaring en cookiebeleid

VZW Fifty One Club Tielt gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens overeenkomstig haar privacyverklaring en cookiebeleid.
Top of Page