SV332 – Barbele Kindt : “Leven is simpel …. maar niet altijd gemakkelijk”

Wanneer

27/11/2019    
20:00 - 23:55

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Shamrock
Euromarktlaan 24, TIELT, 8700

Event Type

Kaart wordt geladen...

Ik nodig jullie graag uit op de eerste vergadering met partner op woensdag 27 november vanaf 20u in de Shamrock.

Ik laat jullie nu al graag weten wie de gastspreker is… ik denk immers dat deze spreekster écht elk van ons kan boeien, dus nu al vastleggen in uw agenda is de boodschap!!

Ik stel jullie op 27 november graag  Barbele Kindt voor …  Auteur van het Boek “Leven is simpel …. maar niet altijd gemakkelijk”

 

Leven is simpel, maar niet altijd gemakkelijk, en dat weet Barbele Kindt als geen ander. Ze koos er in 2011 voor om haar benoeming als docent aan de Hogeschool Gent achter zich te laten en besloot zich voluit te concentreren op het uitbouwen van haar eigen holistische praktijk, Mens Sana. Als specialiste in stressmanagement, met een opleiding als gezondheidsconsulente, kennis van zaken en een nuchtere kijk op de dingen schreef ze een boek over persoonlijke ontwikkeling. Maar vergis je niet, dit is niet het zoveelste boek vol zweverige gedoe. Barbele besloot zich kwetsbaar op te stellen en schuwt geen enkel taboe, laat geen enkel verhaal onverteld. “Leven is simpel… maar niet altijd gemakkelijk” werd dan ook een vlot leesbaar boek vol grappige, pakkende, ontroerende en soms ook trieste anekdotes en levensverhalen, maar vooral boordevol praktische tips die iedereen kan gebruiken om wat stressbestendiger in het leven te staan.  Zorg ervoor dat stressvrij(er) in het leven staan niet zomaar een van de vele voornemens is voor volgend jaar, maar maak er dankzij “Leven is simpel… Maar niet altijd gemakkelijk” één van dat je ook echt vervult. De vier basispijlers van Barbele, ‘versterk jezelf’, ‘ont-wikkel jezelf’, ‘bevrijd jezelf’ en ‘realiseer jezelf’, gaan uit van een sterk geloof in het potentieel en de kracht van elke mens en zullen je daar dus ook zeker bij helpen.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.